Met creaties van de geestelijk vader van 'Mr. Bean' -Rowan Atkinson- deed Roy van Breemen in het land vele promotieactiviteiten voor de Atkinsonsfilms: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum.

Dit monde uit in het kinderprogramma Blinq in 2006 waar hij een masterclass visual humor gaf aan een kleine grote fan van Atkinson. Fotoshoots voor QuickNet, Nederlandse Spoorwegen en KRO volgden. In 2007 werd hij door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de britse acteur. In februari 2010 verzorgde Van Breemen vier dagen internationale optredens in Doha, de hoofdstad van Qatar.

In 2012 is Bean's evenbeeld in de drie Nehalennia Breeweg internetfilms voor het tweetalig onderwijs Nederlands en Engels, te zien als nieuwe Engels docent. In 2013 en 2014 is Van Breemen als Bean op het witte doek te zien in de commercial van de Foroxity bioscopen in Sittard en Roermond. Een korte film voorafgaande aan de hoofdfilm waarin Bean het voor elkaar krijgt om zonder ticket plaats te nemen in de zaal.

De dubbelganger was in 2014 ook het gezicht van Koffievoordeel. Klik HIER voor de foto. En in 2015 deed hij voor Boomerang tv de exclusieve promotour voor de gloednieuwe animatieserie van Mr. Bean.