Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor één! Op professionele wijze maakt Roy van Breemen van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!

De Look & Sound Alike van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden. Hij neemt het podium in beslag. Hij knalt tijdens elk optreden. Vele hits komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een spetterende show met veel glitter en glamour! Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn.

Een selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D'r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Er Hangt Liefde In De Lucht, Dan Voel Je Me Beter en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek! Zijn podiumpresentatie, en stemgelijkenis zorgen er voor dat hij veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!

 

Zoekwoorden; Op Z'n Geers, GERARD JOLING IMITATOR huren, GERARD JOLING IMITATOR boeken, GERARD JOLING IMITATOR inhuren. JOLING LOOK A LIKE boeken, GERARD JOLING LOOK A LIKE inhuren, GERARD JOLING LOOK A LIKE live-optreden, GERARD JOLING LOOK A LIKE optreden boeken, JOLING LOOK A LIKE foute party, GERARD JOLING DUBBELGANGER inhuren, GERARD JOLING IMITATOR LIVE OPTREDEN, GERARD JOLING IMITATOR liveact.