Klik op de foto voor een grote afbeelding of videofragment.

 

Televisie kerstcommercial / Shoot Veronica Magazine 2018

De Echte Kerstman verscheen in twee televisie reclamespots, was te horen op de radio en te zien in Veronica Magazine. De "Hohoho wil jij een Kersttrui cadeau?", en in de reclame voor het "Dubbeldikke Kerst Magazine".
In opdracht van Sanoma Media 

 

Intocht Sinterklaas Hoofddorp Winkelstad 2018

Sinterklaas en zijn pieten meerde in 2018 ook aan in Hoofddorp. Een hoop blije en vrolijke gezichten langs de kade gevolgd door een spetterend podiumprogramma!
In opdracht van Hoofddorp Winkelstad

 

Intocht Sinterklaas Barneveld 2018

Sinds 2003 doet Sint zijn intrede in de plaats Barneveld. Op Amerigo rijdt Sinterklaas rond door de sfeervolle straten om vervolgens op het grote podium voor het gemeentehuis plaats te nemen.
In opdracht van Sint Intocht comité Barneveld               

 

Verslag vanuit de pakjeskamer.. 2018

Stuntelpiet, Pakpiet en de andere Pieten zijn druk met de laatste voorbereidingen voor Het Slagharen Sinterklaasfeest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.
Producent LeisureBrandFactory B.V.

 

Efteling 2017 / 2018 - heden
Naast de optredens in het land is Roy werkzaam als freelance acteur in de Efteling.


In opdracht van Efteling B.V.

 

Op Z'n Geers - Mainstage Pride Amsterdam 2018

Vrijdag 3 augustus was een dag voor in de boeken, met een optreden tijdens de Pride op de Dam in Amsterdam.
In opdracht van Pride Amsterdam

 

Pink Sunday 2018
Pink Sunday 2018: Fifty Shades of Pink in de Majorcabar was één groot feest, deze editie met Samantha Steenwijk, de Beatcrooks en opper-idioot Peter Polonaise.

In opdracht van Majorcabar Den Dungen

 

Sissy-Boy kerstmarkt 2017
De gezelligste tijd van het jaar was weer aangebroken. Sissy-Boy maakte met de Sissy-Boy kerstmarkt in Amsterdam, het kerstfeest onvergetelijk met dé enige echte Kerstman.
In opdracht van Montagny BV
Producent Sissy-Boy

 

De Familie Slim 2017
Vanaf 6 december is Roy te aanschouwen op het witte doek in de spectaculaire familiefilm De Familie Slim! Deze bioscoopfilm gaat over een uitvindersfamilie die een knotsgek avontuur beleeft.
Een film van Roy Poortmans
Producent Just Productions

 

Peter Polonaise Klap Maar Op Je Kont! 2017

Jawohl Peter Polonaise geht Tirol! Jan en alleman klapt met Peter Polonaise massaal op het achterwerk! Laat die pullen maar vullen, und verder nicht lullen!
Klik op de afbeelding voor de videoclip!

 

Heeft u hem ook in het roze? Mango Mobility 2017

In de scootmobiel televisiecommercial van Mango Mobility vertolkte Roy naast de legendarische Tante Til (Hetty Heyting) de rol van
Onkel X uit de nostalgische Familie Knots.
In opdracht van Deep Thought Productions

 

Stena Line Nederland 2017
Stena Line had op 1 april wel een hele bijzondere gast in Hoek van Holland. Graag hadden zij hem ook verwelkomd aan boord, maar helaas was hij niet in het bezit van de juiste reisdocumenten, althans te laat.
In opdracht van Stena Line

 

Peter Polonaise Ik Hou Van Zuipen! 2017

Peter Polonaise heeft met een flinke klap van de molen z'n prachtige stem laten gallen voor zijn oer-Hollandse carnavalskraker "Ik Hou Van Zuipen!" Een parodie op de jaren 70 klassieker "Ik Hou van Holland"
Productie ism Hans van Kesteren en Ioana Kunzler- Zaha

 

Het Bedienend Personeel 2017

Door de jaren heen, één van de best geboekte acts van
Breemen & Kocken. Van gigantische events tot huiselijke privéfeesten. Waar de neven ook verschijnen, ze maken er altijd één groot feest van.

 

Peter's Confettifestijn 2017

Benieuwd naar wat Peter tijdens zijn chaotische debuutjaar allemaal uitspookte? Hij toerde het land door om vele carnavalsfeesten een flink confettifestijn te bezorgen! 
Klik op de afbeelding voor de aftermovie!

 

Otto & Cees van OC Waterloo 2016
OC Waterloo vindt haar klanten belangrijk. Maar houden ook van een geintje. Daarom heeft OC Waterloo een video gemaakt over een nieuwe track and trace dienst. Een 1 april boodschap welteverstaan.
Regie Roy Poortmans
In opdracht van Image Movers

 

City of Dance Festival 2016

In juli verzorgde Roy met Op Z’n Geers in Middelburg een spetterend optreden tijdens het City of Dance Festival op het Go Dutch Stage van het festivalterrein.
In opdracht van Stichting Streetparade Middelburg 

 

The Christmas Show Ziggo Dome 2016

Oog in oog staan met de enige echte Kerstman, dat konden de Ziggo klanten voorafgaande van de spectaculaire Christmas Show in de Zome Dome!
In opdracht van Brand New Live

 

De Grote KerstGekte Stadshart Zoetermeer 2016

Stadshart Zoetermeer was volledig ondergedompeld in de adembenemende kerstsfeer. Natuurlijk kon de echte Kerstman tijdens De Grote KerstGekte niet ontbreken.
In opdracht van Studio Baard

 

Flight attendant voor Nhow Rotterdam 2016
In opdracht van Nhow hotel Rotterdam ontwikkelde Roy voor een ludieke actie van Nhow een over de top ‘gay vliegtuig steward’ om de relaties van het hotel met een vliegtuig trolley onverwachts een office relax set aan te bieden.
In opdracht van Nhow hotel Rotterdam

 

Het Vlaardings Filmfestival 2016

Tijdens de vijfde editie van Het Vlaardings Filmfestival in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen is de aanwezigheid van de onhandige Mr. Bean niet onopgemerkt gebleven.
In opdracht van Vlaardings Filmfestival

 

Nhow hotel 2016
Hoe presenteer je de kerstactiviteiten in de zomer het beste aan je relaties? De echte Kerstman vloog voor een ludieke actie van Nhow hotel Rotterdam speciaal over van de Noordpool naar Rotterdam om de relaties van het Nhow hotel met een bezoekje te vereren. 
In opdracht van Nhow hotel Rotterdam

 

Rinus en Wim in Ridderzaal Den Haag 2016
Om het vertrek van de geridderde korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie na de officiële ceremonie een vrolijke noot te geven bij zijn afscheid, werd de plechtigheid in de Ridderzaal bijgestaan door de hosts Rinus en Wim.
In opdracht van Politie staf Korpsleiding

 

Promotie animatieserie Mr. Bean | Boomerang 2016
Ter gelegenheid van de gloednieuwe afleveringen van de animatieserie Mr. Bean bij TV-zender Boomerang werd Amsterdam in juni blij verrast met een bliksembezoek van Mr. Bean. Geheel in stijl liet Mr. Bean zich in een rode Britse dubbeldekker vervoeren.
In opdracht van Media Tornado

  Kidsweek 2016
Naar aanleiding van de nieuwe tekenfilmreeks van Mr. Bean verzorgde de kinderkrant Kidsweek een exclusief bezoek van Mr. Bean op een school. Groep 5/6 van basisschool Trifolium in Purmerend won een ritje in een Britse dubbeldekker met Mr. Bean.  
In opdracht van: Media Tornado

 

Breaking News: inbraak bij OC Waterloo | PR stunt 2015
Roy doet als nieuwsreporter verslag van een inbraak bij OC Waterloo welke verijdeld is door een medewerker. De producten zijn veilig gesteld.
Regie Roy Poortmans
In opdracht van Image Movers

 

Rtl Nederland kerstgroet 2015

Bekende en onbekende Rtl medewerkers kropen in de snowglobe voor het maken van een unieke kerstkaart. Natuurlijk was de Echte Kerstman ook van de partij!
In opdracht van Rtl Nederland / Marketeer op maat

 

Mijn domeinAuto 2015

De Vliegende Lease Advies Brigade van MijndomeinAuto komt naar je toe en vertelt je alle ins en outs van privé lease. Mr. Bean zorgde voor een grappige noot in de commercial.
In opdracht van Razor Creativz

 

AllesVoor - Albert Heijn / Bol.com 2015
Sinterklaas prijkte in november op de cover van de Sinterklaaseditie van het inspiratiemagazine 'AllesVoor een magische Sint' van Albert Heijn en Bol.com. Vol met inspiratie voor cadeaus, surprises en decemberlekkernijen. 
In opdracht van MPG / Albert Heijn en Bol.com

 

Slumberparty Air Amsterdam 2015


De heren van de Hofhouding verzorgde tijdens de Slumberparty een koninklijk entree van club Air in Amsterdam!
In opdracht van Steel Artist Management

 

CenterParcs "Het Weekend van Sinterklaas" 2015

Sinterklaas was op de nationale televisie te bewonderen in de tv reclame van 'Het Weekend van Sinterklaas' van CenterParcs de Eemhof.
In opdracht van Ouders van Nu / Sanoma Media / SBS Broadcasting

 

Fotoshoot Ouders van Nu 2015


Publicaties in Ouders van Nu, Kek Mama en Naar School voor het event "Het Weekend van Sinterklaas".
In opdracht van Ouders van Nu / Sanoma Media

 

Grolsch Summer Sounds 2015

Grolsch Summer Sounds op De Oude Markt in Enschede stond geheel in het teken van Nederlandstalige hits. Naast de 100%NL Tour was Ook Op Z'n Geers te bewonderen.
In opdracht van Enschede Promotie

 

Lancering van MOAM voor HEMA 2015

De Kerstman mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens de MOAM voor HEMA lancering. De nieuwe HEMA-collectie en unieke rookworstentrui van ontwerper Martijn Nekoui scoorde hoge ogen!
In opdracht van HEMA

 

Interview over de Mr. Bean imitatie in het Parool 2015

"Ik weet wanneer hij verbaasd is, wanneer vrolijk: tot in mijn vingertoppen werkt alles mee. Zelfs als ik een crematie heb gehad, kan ik moeiteloos omschakelen."
http://www.parool.nl

 

Amsterdam Gay Pride 2015

Tijdens de jaarlijkse Gay Pride in de hoofdstad van ons land heeft Roy met Op Z'n Geers mogen vlammen op het hoofdpodium. De Amstel ging volledig van uit zijn dak!
In opdracht van Amstel Stage

 

Stadschouwburg Almere 2015

Terwijl iedereen nog aan het uitbuiken was van de oliebollen bouwde Roy met Op Z'n Geers een groots nieuwjaarsfeestje in de schouwburg van Almere!
In opdracht van Schouwburg Almere

 

Koffievoordeel fotoshoot 2014 / 2015

Mr. Bean was in 2014 en 2015 met een vette knipoog naar George Clooney het gezicht van Koffievoordeel. Te zien in vakbladen, op de website en in kranten in binnen en buitenland.
In opdracht van Koffievoordeel

 

ANNE 2014
Voor het stuk ANNE heeft Roy de stem van omroeper van Radio Oranje ingesproken. ANNE is een theatervoorstelling over het leven van Anne Frank, gebaseerd op haar dagboeken en de archieven van de familie Frank.
In opdracht van Haaifaai Deluxe

 

Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring 2014
Vanaf 8 oktober 2014 was Roy samen met een geweldige cast op het witte doek te aanschouwen in de rol van Pakpiet in de bioscoopfilm Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring.
Een film van Roy Poortmans
In opdracht van Image Movers

 

Foroxity Filmarena 2014

In 2013 en 2014 is Bean in de Foroxity Filmarena commercial te zien in de bioscopen in Sittard en Roermond. Een korte film voorafgaande aan de hoofdfilm.
In opdracht van Foroxity Filmarena

 

Opening feestweek in Zuidlaren 2014


Roy opende, in de huid van volkskomiek André van Duin de 814de Zuidlaardermarkt en de kermis samen met wethouder Miriam Engels.
In opdracht van Markt-/kermisbeheer Zuidlaren

 

Halloween Fright Nights Walibi Holland 2012 / 2013 / 2014
Tijdens de huiveringwekkende Fright Nights was Roy te aanschouwen als gastheer van het angsten en fobieën instituut van Professor Mortis. Het warme welkom vond plaats in de grote facade van het instituut.
In opdracht van Walibi Holland

 

Wat Is Je Wens? RTL Telekids (televisieprogramma) 2013
Telekids en het Dolfinarium lieten iedere zaterdagmorgen grote en kleine kinderwensen uitkomen! Roy sprak de stem in van het hoofdkarakter Wally de Walrus.
Producent RTL Nederland
In opdracht van Dolfinarium Harderwijk

 

Freak Nights Amersfoort 2013
Naast de hoofdshow van Vieze Jack konden de bezoekers een tocht door het bos maken, aan het einde kreeg iedereen een labaratoriumbuisje met een magische middel erin van een kabouter dat drankje zorgen ervoor dat ook jij niet in een kabouter veranderde.
Producent LeisureBrandFactory B.V.

 

Aqua Bella Dolfinarium Harderwijk 2013
Voor de Dolfinarium show "Aqua Bella" heeft Roy de stem van de toerist ingesproken.

Producent Aniba Productions
In opdracht van Dolfinarium Harderwijk

 

Toverland Sevenum 2012 / 2013
Roy vertolkt in de magische tovershow "De Toverzolder" in Toverland de rol van Magius, de oude tovenaar die tot leven komt in het schilderij.
Producent Aniba Productions
In opdracht van Toverland Sevenum

 

Positiviteitsgoeroe voor Peak-IT 2012

Voor Peak-IT in Naarden gaf Roy in de huid van de bekendste motivatiecoach Emile Ratelband een lezing met veel positieve energie aan hun nieuwe medewerkers.
In opdracht van Peak-IT Naarden

 

Nehalennia Breeweg 2012
In de drie Nehalennia Breeweg internetfilms voor het tweetalig onderwijs Nederlands en Engels, is Mr. Bean te zien als nieuwe Engels docent.
Script, regie en productie Joël Mommers
In opdracht van Scholengemeenschap Nehalennia Breeweg

 

Rtl Nederland online kerstboodschap 2011 / 2012

Voor Rtl Nederland was de echte Kerstman samen met vele bekende RTL-coryfeeën te zien in de online kerstgroet.
Producent leon.marketeer op maat
In opdracht van Rtl Nederland / Marketeer op maat

 

DisneyXD Zeke & Luther Zomer Zakgeld 2011
Roy presenteerde als Benjamin van het geld het kinderprogramma Zeke & Luther Zomer Zakgeld voor DisneyXD.
Producent Netwerk 6 Produkties
Regie Michael Rombouts
Zender DisneyXD

 

Fundeon 2011
Voor Fundeon beoordeelde Roy als Inspecteur Gideon Toets met vele Check's het beste leerbedrijf van 2011. De film werd vertoont in het Vredenburg theater te Utrecht.
Producent Netwerk 6 Produkties
Regie Michael Rombouts

 

Dolfijne Sinterklaas Shows Dolfinarium Harderwijk 2011
Op 19, 20, 26 en 27 november vonden de acht Dolfijne Sint Shows in het Dolfinarium te Harderwijk plaats. In deze interactieve show werden Sint en zijn Pieten bijgestaan door de coolste Piet Diego en Sjon & Sjeffrie!
In opdracht van Dolfinarium Harderwijk

 

Het MidZomerGracht festival 2011

Op Z’n Geers gaf op grootse wijze een optreden vanaf de drijvende pontons op de grachten van Utrecht op het evenement dat aandacht vraagt voor de positie van de LGBT community.
In opdracht van Stichting De Overkant

 

Museum voor Beeld en geluid in Hilversum 2011

Roy sprak met de stem van wijlen Philippus (Philip) Bloemendal diverse polygoon presentatieteksten in voor het 60 jarig bestaan van het Museum Beeld en Geluid in Hilversum.
In opdracht van Pointlogic

 

Souq wagif Qatar 2010

Roy verzorgde in de huid van Atkinsons alter ego Mr. Bean, vier dagen internationale optredens tijdens het Spring Festival (Souq wagif), in het oosterse Doha, de hoofdstad van Qatar.
In opdracht van Souq wagif Doha

 

DisneyXD Zeke & Luther Tweestrijd 2010
Roy presenteerde als dwaze scheidsrechter het kinderprogramma Zeke & Luther Tweestrijd voor DisneyXD.
Producent: Netwerk 6 Produkties
Regie Michael Rombouts
Zender DisneyXD

 

DisneyXD Phineas & Ferb Kettingreactie 2010
Roy presenteerde als professor de Phineas & Ferb Kettingreactie´s vanaf Lego-world voor DisneyXD.
Producent: Netwerk 6 Produkties
Regie Michael Rombouts
Zender DisneyXD

 

Harry & Co Woonaccent 2010
Roy van Breemen en Sander Kocken waren het gezicht van de humoristische Woonaccent makelaars campagne Harry & Co. Roy was in deze campagne te zien als louche makelaar Harry.
Producent TRES
In opdracht van Woonaccent

 

Wally en zijn vriendjes Dolfinarium Harderwijk 2009

Wally en Klats krijgen tijdens het verzorgen van zieke zeedieren een wel heel speciale gast... Roy sprak de stem in van het hoofdkarakter Wally de Walrus.  
In opdracht van Dolfinarium Harderwijk

 

New Year's Eve Walibi World 2009

In de zomermaanden werd in Walibi World New Year's Eve gevierd. Naast de Sjon en Sjeffrie Sjoww kon het publiek genieten van Op Z'n Geers.
In opdracht van Walibi World

 

Dubbelfris Cooldown Party Walibi World 2009


Als stem-acteur verleende Roy dagelijks zijn stem aan het karakter Wok de Draak voor de Dubbelfris Cooldown Party van Sjon en Sjeffrie.
In opdracht van Sjon en Sjeffrie / Dubbelfris

 

Het Toverfestijn van Merlijn Walibi World 2009
Het Toverfestijn van Merlijn was een show in familiepretpark Walibi Holland. De show was van 2007 tot 2011 te zien in het park. De show speelde zich af in Sherwood Forest. Roy speelde de rol van kwakzalver Frederik.
In opdracht van Walibi World

 

Halloween Fright Nights Walibi World 2009

Tijdens Halloween in Walibi World was ontsnappen onmogelijk, wel hadden de bezoekers bij "Shoot the Freaks" een optie om de freaks neer te schieten. Dit alles met gevaar voor eigen leven.
In opdracht van Walibi World

 

Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek 2007
In oktober bracht Sinterklaas in het diepste geheim een bliksembezoek aan Nederland. Sint was speciaal eerder overgevaren voor 'Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek' in Nemo te Amsterdam. Samen met Hakim presenteerde de Sint dit evenement.
In opdracht van DuracellDirect

 

Funtasy Theatershow 2007

In juli 2007 debuteerde Roy in het theater. In de Meerse Schouwburg te Hoofddorp bespeelde hij de zaal als de chaotische tovenaar Onaftaf. Dit tussen optredens van diverse dansgroepen door.
In opdracht van SV Omnia

 

Veronica Christine Live 2007

Samen met Ricardo Ras live te gast bij Christine van der Horst in het programma 'Christine Live', aansluitend volgde een live optreden als Ron Brandsteder & André van Duin.
In opdracht van Veronica

 

Ahoy Rotterdam 2004 / 2007
In de huid van de legendarische Freddy Krueger (bekend van de filmreeks "A Nightmare On Elm Street" was Roy in Ahoy on-stage te aanschouwen tijdens het jaarlijkse hardcore-spektakel Nightmare in Ahoy Rotterdam.
In opdracht van Mid-Town / UDC

 

Het Grote Sinterklaasfestijn 2006

Sinterklaas vierde samen met Irene Moors, 'Het Grote Sinterklaas Festijn' in het World Fashion Centre te Amsterdam. Met optredens van onder meer Coole Piet Diego.
Productie Made By Muriloff

 

Dracula Family Visit 2006
Roy speelde in de speelfilm “Dracula Family Visit” het personage Assi, de onderdanige tandartsassistent van Satan, een rol van Sander Kocken. 
Producent art010 producties
Regie Monique Breet

 

EO Blinq (televisieprogramma) 2006
In 2006 gaf Roy een master class visual humor aan een kleine grote fan van Rowan Atkinson alias Mr. Bean. De jongen had een ernstige gehoorstoornis.
Producent Dirk-Jan Bijker Produkties, DJB
Zender EO

 

Presentatie van het Mediafeitenboekje 2006

Als mediatycoon John de Mol presenteerde Roy in 2007 het mediafeitenboekje van 2006. Dit gebeurde in StrandWest Amsterdam onder belangstelling van diverse media.
In opdracht van Carat Nederland

 

Opkikker voor Buitenzorg (televisieprogramma) 2005

In 2005 zette Sinterklaas zich samen met presentatrice Marijke Helwegen in om een nieuw clubhuis te verwezenlijken voor Stichting Buitenzorg.
In opdracht van Rtv Utrecht

 

“Kicken Wordt Wakker!” Radio Veronica 2005

Roy floreerde als Mr. Bean in de “Kicken Wordt Wakker!” televisie commercial van Patrick Kicken. Dit programma presenteerde hij iedere maandag t/m zaterdag van 5.00 tot 9.00 uur.
In opdracht van Radio Veronica

Pepernotenfestival edities 2004 en 2005
In 2004 bracht Sint een bezoek aan 'Het Pepernotenfestival' in het Beursgebouw in Eindhoven. Met optredens van Jim Bakkum, M-Kids en Winfried & Angelique. In 2005 volgde de tweede editie in Hotel Carlton De Brug in Mierlo met optredens van Kim Lian en Djumbo.
Producent Dreamworld Events

 

Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum 1997 / 2005

Met creaties van Rowan Atkinson deed Roy in het land diverse promotieactiviteiten voor de films: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum.
In opdracht van Universal | V&D | Merral Bioscoop Zutphen

 

Sinterklaas Kids Festival 2004
Sinterklaas liet zich twee dagen vrolijk vermaken tijdens 'Het Sinterklaas Kids Festival' in de Veemarkthallen in Utrecht, met Ronald Moray en optredens van Djumbo en de M-Kids.

In opdracht van Veemarkthallen Utrecht

 

V&D Schatkamer van de Sint 2004
Sinterklaas sierde op de reclamefolder en het instore display- en etalagemateriaal van alle V&D warenhuizen in Nederland voor 'De Schatkamer van de Sint'.

In opdracht van Vroom en Dreesmann

 

Jumbo Festatie edities 2003 en 2004
Sint maakte zijn opwachting tijdens de 'Jumbofestatie' in de Brabanthallen in Den Bosch. Met optredens van Kids For Animals, Chipz, M-Kids en de BuzzClubb. In 2004 volgde een tweede editie, met Anatevka Bos en optredens van Piet Piraat, Djumbo, M-Kids en Chipz.
Producent Jumbo    

 

Avro’s Gezondheidsplein 2002

Sint werd door Antoinette Hertsenberg gevraagd om in de studio van "Avro's Gezondheidsplein" de gedichtengenerator eens uitgebreid te bespreken.
In opdracht van AVRO

 

Heeft u een monumentje? (televisieprogramma) 2002

In het kader van de donkere dagen liet Sinterklaas de kijker zijn kasteel zien. Wat volgde was een rondleiding in één van de best bewaarde geheimen van Nederland! 
In opdracht van Rtv Utrecht

In dit overzicht zijn geen beurzen, jaarmarkten privé- en bedrijfsfeesten opgenomen.