"Roy van Breemen is een perfectionist pur sang. Elk detail in gedraging, uitspraak of kostumering is zorgvuldig over nagedacht en uitgevoerd. Een goed gevoel voor humor, afspraak is afspraak en kwaliteit moet altijd hoog in 't vaandel staan. Dat maakt Roy zowel voor als achter de schermen een fijne, betrouwbare én professionele collega om mee te werken."
Jeffrey Erens - Showregisseur
Dolfinarium, Walibi Holland, Toverland

“Roy van Breemen, het multimens dat metamorfeert waar je bij staat. Hij is een perfectionistische professional, die alles tot in het kleinste detail verzorgt en verzorgd wil zien.
Paul Koldewey - Journalist
Multitalent, Casting Magazine

“Voor een aantal opdrachtgevers (o.a. RTL Nederland en Veronica Magazine) heb ik met Roy / de echte Kerstman gewerkt. Met Roy heb je gegarandeerd kwaliteit en door zijn acteren is er tijdens het opnemen nog van alles mogelijk in het script.”
Leon Brouwer - Communicatie- en marketingadviseur
leon.marketeer op maat

“De mooiste Kerstman van Nederland en omstreken!”
Rob Kemps
Snollebollekes

"Roy heb ik leren kennen wat jaartjes geleden. Meerdere DisneyXD programma’s geregisseerd met Roy. Roy is ‘n kameleon. In welke hoedanigheid en welk typ(etje) is voor hem geen probleem. Van ‘n lastige scheidsrechter tot ‘n correcte Rabobankbal, Roy past zich aan, leeft zich in én…staat volledig open voor regie. Een feestje om met Roy te werken! Meer dan hele goede herinneringen.”
Michael Rombouts - Regisseur / Cameraman
DisneyXD

"Roy heeft de gave om middels improvisatie en andere verworven vaardigheden op een hele professionele wijze exact de juiste & gewenste sfeer te helpen creëren op een evenement. De lach en de dans stonden op mijn gelegenheids-fuif centraal en daaraan heeft hij met zijn compaan Sander Kocken op twee totaal verschillende manieren (typetjes) geweldig bijgedragen. Ze zetten juist aan het begin van de avond de ideale toon zonder in de spotlight te (willen) staan en dat bleek 'n grootse verrijking! Ik kan Roy niet anders dan zeer warm aanbevelen en prijs zijn acteerwerk en geweldige gevoel voor humor (niet flauw!)."
Esther Hoevenaar-Bogers
Privéfeest Hiversum

"Roy is een fantastisch persoon om mee te werken. Hij is niet alleen een hard werkende, maar ook een inspirerende professional. Ik heb genoten om samen met hem te werken aan verschillende filmprojecten.”
Roy Poortmans - Regisseur
Gates Pictures

"Roy is een natuurtalent en ook echt werkpaard. Vaak heeft hij het hele eindresultaat al in zijn hoofd. Hij behoudt in een groot geheel toch altijd een scherp oog voor de details en dat brengt alles naar een professioneel niveau."
Hans van Kesteren - Producent / Arrangeur
Hippymedia

“Roy van Breemen wil niets aan het toeval over laten. Alles moet kloppen. Voor van Breemen is het inmiddels een hele logische transformatie. Een koud kunstje eigenlijk: Roy-plunje uit, Bean-kleding aan... en hóppa een perfecte gelijkenis is geboren."
Ard Schouten - Journalist
Utrechts Nieuwsblad

“Roy is een duizendpoot, professional en perfectionist, die zijn acts tot in de puntjes verzorgd. Dit geldt voor het visuele aspect, maar zeker ook voor zijn rolbeleving. Dit is dan ook de reden dat klanten Roy meerdere keren boeken, zij nemen met minder geen genoegen meer. Wij kunnen Roy dan ook van harte aanbevelen.”
John Poortvliet
WinkelcentrumPromotie.nl, Amigo Produkties Evenementen & Organisatie

“Roy heb ik ervaren als een professioneel acteur, die zijn vak serieus neemt. Denkt mee met zijn opdrachtgevers in mogelijkheden en zijn aandacht voor detail zorgen altijd voor een geslaagde bijdrage.”
Fabian Ruitenberg - Creatief producent
NetwerkZes

“Regelmatig mocht ik Roy boeken en altijd was het goed. TV-serie, event, opening, prijsuitreiking, desnoods brengt hij de bruid binnen als … noem maar wat. Roy van Breemen is type-teur pur sang. Als casting-director sinds 1987 heeft hij mijn zegen.”
Wouter Kirchjunger - Casting-director
Hebbes Casting

“Van Breemen speelt niet Mr. Bean, hij is Mr. Bean."
Ria van Vredendaal - Journalist
Vechtstroom

“Roy werkt heel professioneel. Hij heeft oog voor het kleinste detail. Is heel gedreven en weet door zijn enthousiasme en inzet anderen in hun kracht te zetten. Niet voor niets al meer dan vijftien jaar de echte Sint van Barneveld."
Rik Eijsenga - Organisator Intocht Sint in Barneveld
Barneveldse Middenstandsvereniging

“Roy van Breemen zet Engelse stuntelkomiek perfect neer.”
Rona Tammer - Journalist
Actueel

“Op professionele wijze maakt Roy van Breemen van elk detail een lust voor het oog. Allemaal volgens het "wetboek" van het stijlicoon.”
Danny van der Linden - Journalist
dannyvanderlinden.com

“Roy is een entertainer van de bovenste plank; Alles wat hij doet, doet hij met volledige inzet en overtuiging en alles is altijd tot in de kleinste details verzorgd.”
Arjan Remie - Geluidstechnicus
RMS-Tilburg

“Zijn stem klinkt exact als die van de Sinterklaas op tv.”
Stijn Aerden - Journalist
Visite en Vis, Volkskrant Magazine